Home points 2019 schedule Track Info marketing partners Rules contact us
2019 schedule Rules Congratulations to Grand Bend Speedways 2019 Champions! Jr A Sprints Chase Pinsonneault Jr Mini Truck Cody Wilds Jr Late Model Connor Ellis Pro Mini Truck Austin Arnel 9hp Mod Sprint Cody Wilds Jr B Sprints Austin MacLennan

2020 Grand Bend Motor Speedway (general fall meeting)  

Itinerary for Saturday October 26th 2019

          TIME  CLASS LENGTH OF MEETING   

      

  Registration is open at 11 am until 5 pm    

      

           11 am  Meeting Starts                

  **Order of Classes for Meetings**                                        

      

11:00 #1 Mini Stock                           30 Minutes   

11:30 #2 Thunder Truck                             30 Minutes   

12:00 pm #3 Pro Four Modified 30 Minutes   

12:30 #4 Street Stock  30 Minutes   

1:00 #5 Crazy Trains 30 Minutes   

1:30 #6 Kid Stock 30 Minutes   

2:00 #7 Junior Sprint  30 Minutes   

2:30 #8 Outlaw Sprint 30 Minutes   

3:00 #9 Junior Late Model 30 Minutes   

3:30 #10 Mini Truck 30 Minutes   

4:00 #11 INEX Legend 30 Minutes   

4:30 #12 Late Model 30 Minutes   

5:00  General Rules and Information 30 Minutes   

      

      

5:30 pm  Registration and Meeting ends    


Bonestock David Rockwood